Sjukstuga..

Vi fortsätter att vara sjuka här hemma..
Jimmy har legat i feber sen i lördags.. Och det verkar vara en envis förkylning som älsklingen drog med sig hem från Göteborg i fredags. Den vill INTE riktigt släppa taget om oss.. Hela jävla veckan har hela familjen varit hemma och jag känner att jag börjar bli rätt less på att vara hemma nu. Rastlös är bara förnamnet..

Igår mådde Jimmy bättre och tänkte fara på jobbet idag, men igår kväll fick han feber igen och blev jätte hängig. 
Själv är jag hemma och vabbar idag för lillgubben som hade 40,2 i feber igår kväll. Nu på morgonen har han bara 38,2 iaf.. Så det blir nog även vab i morgon skulle jag tro 😔 

Nelly är på skolan iaf. Hon var sjuk i fredags, men är nu pigg och alert iaf 😊 Den ända som har klarat sig är faktiskt Liam som är en riktig kämpe. Han är inte ens förkyld. Vi andra hostar & kraxar på här hemma och är helt orkeslösa.. Slut som artister! Peppar peppar ta i trä. Hoppas att han slipper detta elände.

Vi får hålla tummarna att det snart vänder för oss och att vi får bli friska nån gång.. I helgen är det Valborgs och det vill vi gärna fira, samt att vår älskade Liam fyller 6 år. Det ska vi självklart fira både med god mat, tårta och massa presenter 🎉🍰🎁 
Vi tänkte även ha ett kalas för hela tjocka släkten, men som det ser ut just nu så måste vi skjuta på det till söndag eller till nästa vecka.


Far och flyg Bacilljävlar!!!