Inte illa..

Att fÄ gÄ och se Hemsöborna pÄ arbetstid =) Den var riktigt bra! Förutom att jag glömde att ta med mig en kofta eller nÄtt att ha pÄ mig för kallt blev det nanting mot kvÀllen.. Inte kul att sitta och frysa hela förestÀllningen, men de gick de oxÄ =) De blev att fÄ sitta med en filt hela kvÀllen nÀr vi kom hem istÀllet ;p. NÄja sÄ kan de bli om man inte tÀnker efter före man Äker till jobbet! De har iaf varit en vÀldigt skön och hÀrlig kvÀll. Den har gÄtt ruskigt fort och de gillar jag ; ) Imorgon blir det att fara med Camilla och lilla sötnosen Kevin till LövÄnger och fika pÄ Saidys Café =) De ska bli mycket trevligt! De var ett tag sen vi trÀffades sist! Och sen tycker jag att om ni inte har varit till LövÄnger pÄ Saidys nyöppnade café sÄ mÄste ni fara dit och fika! För de finns verkligen mycket gott! Och dessutom hembakat! =)
 De Àr tur att Camilla ska köra imorgon som har AC pÄ bilen.. För jag vill inte Ànns tÀnka tanken att köra vÄran volvo som inte Ànns har sÄdan lyx om de fortsÀtter att vara sÄ hÀr varmt..
 
Lördags- Jobb och sen middag hos mina svÀrförÀldrar och de var Mycket gott och trevligt som Alltid! Barnen lekte och badade och de var sÄ underbart att se. Skönt med sommaren nÀr barnen kan springa nakna och bada och busa utan att behöva ha en jÀdrans massa klÀder pÄ sig. DÄ gör det heller ingenting om det kissas lite hÀr och dÀr ; ) Perfekt att försöka sluta med blöjan nu pÄ sommaren. Vi mÄste börja pottrÀna nu! Vi har varit mycket lata med de, men kÀnner nu att de börjar vara dags!
De blev stressigt som vanligt =) De blev bara att Àta och sen fara hem och slÀnga sig in i duschen innan Maria och Jonas kom pÄ besök =) Vi surrade och hade de trevligt! Vi Ät glass, bÀr och marÀnger och sÄg en film "JurkyrkogÄrden". Fast mÄste sÀga att ettan var mycke bÀttre Àn tvÄan.Tack! för en mycket trevlig kvÀll!
 MÄste göras om snart igen!

Söndag- Jobb och Äter bjudna pÄ middag och denna gÄng hos min underbara mor ; ) De var oxÄ mycket trevlig och gott! Vi satt ute pÄ deras otroligt fina uteplats. DÀr oxÄ lillgumman fick ramla och slÄ sig ganska ordentligt nÀr hon stod och hÀngde över stolstödet och ramlade och slog i bÄde pannan och lill nÀsan i stenplattorna =/ De lÄter illa, men de gick faktiskt jÀttebra. LillhjÀrtat fick bara ett litet skrapsÄr i pannan och pÄ nÀsan. Men, Ack! sÄ rÀdd jag blev! Man fÄr absolut inte titta bort en Àndaste sekund, för dÄ hÀnder de olyckor som denna =( Men, men Huvudsaken att allt gick bra!
De lÀt vÀrre Àn vad de var kan jag lova! =(

Jaja, nu Àr klockan mycket och jag mÄste nu försöka sova, sÄ att jag kommer upp i morgonbitti! =)
För dÄ vÀntas nya utflykter och Àventyr.. ;p

Natti Natti!