Lördag

Idag var det dags för sambon att fara pĂ„ jobbfest igen!😊 IgĂ„r nĂ€r han kom hem hade han till och med köpt en skjorta, slips och en kavaj.. SĂ„ nu jĂ€klar ska han vara stilig! 😍😘👍 Och Alla vi som kĂ€nner Jimmy, vet ju att han trivs allra bĂ€st i en T-shirt Ă€ven vardag som fest 😊 Fast jag tycker det kan vara ganska snyggt om man bara har en enfĂ€rgad T-shirt under kavajen oxĂ„ och det hade han nĂ€r han for idag ❀ Eller om man bara ha en skjorta utan kavaj och ett par snygga jeans med ett snyggt bĂ€lte till..👍 Kanske min kĂ€ra sambo vĂ€nder om helt nu och blir vĂ€rsta skjortkavaj snubben.. 😉😝 Vi fĂ„r vĂ€l se!
Han har ju lĂ€rt sig dricka kaffe sĂ„ omöjligt Ă€r det inte.. 😜

Idag har iaf jag och barnen haft lite Lördagsmyyys .. Först pĂ„ förmiddagen var vi och hĂ€lsade pĂ„ min far en stund.  Liam var hos sin kusin Sebastian och lekte sĂ„ det var vĂ€ldigt lugnt och skönt.
Neo har fortfarande feber och en jobbig hosta som inte vill ge sig.. 😔 HĂ„ller verkligen tummarna att han Ă€r feberfri imorgon, sĂ„ vi kan fortsĂ€tta hans inskolning pĂ„ mĂ„ndag.

Efter maten blev det myyyys med mina smĂ„ hjĂ€rtan ❀ Vi tog fram godis och chips och tittade pĂ„ netflix sĂ„g bl.a. RĂ€dda Willy 😊 Barnen somnade sen i soffan och jag fick bĂ€ra dom till sĂ€ngen.
 SĂ„ nu har jag en hel soffa för mig sjĂ€lv och ska se dokumentĂ€ren "Mordet"😊 

Sen har jag Ă€ven VĂ€rldens mysigaste Neo liggandes pĂ„ bröstet 💕 
Lillgubben har vaknat flera gĂ„nger av sin hemska hosta 😔 SĂ„ nu fĂ„r han ligga och mysa med mamma istĂ€llet. 😍 
Älskade unge! 

Trevlig kvĂ€ll pĂ„ er 💕