Julafton

Dagen började med att vi blev vÀckta av tomten som bankade pÄ dörren.. Alla i familjen hoppade rÀtt upp ur sÀngen..:P Inte hade vi vÀntat oss att tomten skulle komma pÄ morgonen inte..;P Nelly tyckte det var jÀtte spÀnnande och mamma likasÄ ;P Nelly fick till och med ett paket av tomten.. Inte illa! Lite blygsamt följde hon pappa fram till tomten och tog i mot paketet! Tomten fick ingen kram, men en försiktig handskakning kunde han iaf fÄ.. ;P SÄÄ söt hon Àr vÄran lillsnutta, nyvaken och Allt! =)

Sen Ät vi lite rostat och Äkte sen till mamma, dÀr vi Ät julgröt  tillsammans och hade det mysigt! Tomte nummer tvÄ kom sen och det blev klapputdelning..=) Nellygumman blev jÀtte rÀdd för tomten, men det var mest pga att hon trodde att hon va tvungen att ge tomten en kram, men det behöver man ju inte göra heller.. Men det gick bra efter ett tag och lillstumpan badade riktigt i paket! Stumpan mÄste verkligen ha varitjÀtte snÀll!! Nelly och Liam fick jÀtte mycke fina saker.. Dom fick bla en bob, en Robot som kan gÄ och prata sjÀlv med hjÀlp av handkontroll. Sen en massa annat! Nelly blev jÀtte glad över alla klapparna! Hon fick Àven Pussel, en kassa-apparat, en stor buzz lightyear robot med badskum, en rosa uggla spargris, kaffebryggare, elvisp, filmer m.m  Liam fick ett jÀttefint tÄg, en spargris som syrran fast i turkost, klÀder, bilinstrumentbrÀda med ratt m.m Sen Ät vi julbord och drog oss vidare..

Till folketshus dÀr vi firade vidare med Jimmys tjocka slÀkt! ;P Lite stressigt blev det allt, men vi hann iaf dit innan tomten kom och det Àr ju huvudsaken..;P Mer klapputdelning och mer fina saker blev det! ;P Lite mer barbies med massor av klÀnningar, Ett Stort Rosa slott med massor av tillbehör, bad leksaker, klÀder, filmer, m.m Sen blev det fika och julklappsleken. Mycket trevligt som vanligt! =)

Vi vill Tacka Alla nÀra och kÀra för Alla fina julklappar som vi och vÄra barn fÄtt! ;P
Vi Àr sÄ nöjda!
Tack Allihopa!


Tomten som vÀckte oss pÄ morgonen =)

Mer bilder kommer senare, nu ska vi dra vidare pÄ mer julfirande.. =P