Min duktiga tjeja =)

Nu har Nelly kissat 2ggr på pottan!!=) Så duktig flicka! Första gången var igår kväll efter vi duschat henne ;p Och andra gången nu på morgonen.. =) Hon blir verkligen glad när hon har kissat och vill bara sitta igen och igen ;) Nelly börjar att bli mer och mer intresserad av pottan nu =) Och säger oxå till ibland eller ofta när hon har bajsat! Och de är bra tycker vi! Inte för att man inte känner när hon har bajsat, men de är bra att hon tycker de är obehagligt. För då vill hon kanske gå på pottan istället! =)
Så nu ska vi försöka ta fram pottan lite då och då och låta henne sitta där en stund, men vi ska inte alls tvinga henne..utan de får komma när de kommer..
Men, de är många ggr hon själv hämtar den och vill sitta på pottan och de är ett stort plus och framförallt jätte roligt!


Äntligen kom de lite kiss på pottan =)
Och här ser ni en stolt tjeja!

Vi provade oxå vinteroverallen igår från förra vintern och jag trodde aldrig att Nelly kunde ha den..
Men, jag hade tydligen fel! =) Vår lilla sötnos är ju inte så stor och kunde visst ha overallen =) Vad man kan ha fel ibland! Men de konstiga är att de är bara stlk 74 på den och hur i sjutton gubbar kan hon ha den?!


Den är till och med lång i armarna ;p Fast frågan är bara om hon kan ha nån stickad tröja under..Tveksamt! ;)
Hon är kort men har ändå en ganska stor gó mage ; )

Ska äta lite lunch nu så att magen blir lugn! ;p

Thingeling!