Fotografering pÄ Barnens Hus

Imorse bestÀmde jag mig som "hastigast" för att jag skulle fara pÄ Barnens Hus med barnen för fotografering.. :) StjÀrnstudio ateljé var dÀr och fotade gratis, sÄ jag tÀnkte försöka fÄ ett bÀttre kort pÄ lillgossen.. För kortet som han tog pÄ dagis för nÄgra veckor sen blev förtaskiga.. :/ Och det Àr INTE sÄ kul att ge bort ett foto pÄ en kille som ser sÄÄ olycklig ut som han gjorde dÄ! SÄ jag tÀnkte vafan, det kan iaf inte bli sÀmre.. Det var inte "lÀtt" att fÄ honom att sitta still och han ville Absolut INTE vara med pÄ noterna!! :/ Men vi lyckades tillslut iaf efter mÄnga om och men och mycket kÀmpande att fÄ ett "nÄgolunda" kort pÄ lillpruppen :) Men det var RIKTIGT jobbigt och varmt blev det oxÄ.. Helst nÀr man sÄg att kön bara vÀxte och vÀxte..
Liam brÄs nog pÄ sin mamma skulle jag tro ;) hihi.. Jag HATAR nÀmligen att vara med pÄ kort och framförallt nÀr man ska sitta dÀr som ett fÄn och titta rakt in i kameran.. Man ser oftast sÄ tillgjord ut! Det Àr mycke bÀttre om nÄn tar dÄ man inte vet om det. DÄ blir man Alltid bÀst! SÄ jag förstÄr honom faktiskt! Jag stÄr Alltid sjÀlv bakom kameran och dÀr trivs jag oxÄ som bÀst ;)

HĂ€r kommer bilderna..


VÄra söta smÄ trollungar ;)
Nelly blev sĂ„ bra pĂ„ dagisfotot, sĂ„ jag valde ett foto dĂ€r hon sĂ„g lite söt ut istĂ€llet ;) Fast söt Ă€r hon ju förstĂ„ss alltid! ♄ Liam bjöd oss iaf pĂ„ ett litet leende och blev jĂ€ttefin!! Är SĂ„Ă„ Glad att jag Ă„kte dit och Riktigt Stolt över mig sjĂ€lv för engĂ„ngskull..;D De gjorde jag bra! Nog för att jag har MĂ„nga mĂ„nga bra foton pĂ„ mina Älsklingar, men det Ă€r roligt att fĂ„ med en vit bakrund tycker jag..


Mina smĂ„ hjĂ€rtegull ♄
Nelly ville spÀxa till det lite, sÄ hon gjorde nÄgot fult med munnen.. Men Liam blev iaf "klockren" Och jag orkade inte brÄka nÄ mer, sÄ jag blev iaf nöjd! :) Glad att jag Äkte dit för det kunde dÄ inte ha blivit sÀmre Àn dagiskortet..  För dÀr sÄg han ju Olycklig ut lillgubben..