Nelly pÄ jobbet..

Idag har Nelly varit med mej pÄ jobbet.. ;) Och de var mycket spÀnnande.. Hon fÄr fortfarande inte vara pÄ dagis! SÄ lÀnge de kleggar i ögonen pÄ morgonen, sÄ smittar det.. Och dom smÄ barnen dom har ju en tendens att fingra överallt och sen kliar dom sej kanske i ögonen och sen kom nÀsta barn osv.. SÄ de Àr enormt smittsamt mellan barnen!
Jag mÄste iaf sÀga att de gick jÀttebra att ha Nelly pÄ jobbet imorse.. =) Hon kom redan vid 06 och var verkligen jÀttesnÀll och hjÀlpsam ;P
Riktigt spĂ€nnande var det oxĂ„ att fĂ„ trĂ€ffa Owe =) och sen Alla liftarna.. Dom var ju sĂ„ roliga att trycka pĂ„.. =) Sen kl. 7 dök de upp tvĂ„ hundar dĂ€r och Nelly Älskar ju verkligen hundar sĂ„ hon tyckte de var jĂ€tte kul att fĂ„ klappa dom. SĂ„ de var inte de lĂ€ttaste att fara dĂ€rifrĂ„n vill jag lova..
Efter jobbet Äkte vi upp pÄ Solbacken och gjorde en massa Àrenden. Vi var bÄde in pÄ Jula, Lindex och Ica Maxi =)
Sen passade vi pÄ att Àta lite korv med mos pÄ "Fast food" serveringen inne pÄ Ica Maxi..

Jag köpte denna fina scarf idag pÄ Lindex..;)


Fast frÄgan Àr om jag fÄr ha den för mej sjÀlv..*ler*

Sen köpte jag Àven en tröja, byxa & mockasiner Ät Nelly + en ny mascara, ögonskugga till mej sjÀlv och lite till..

Idag hoppas jag verkligen att jag fÄr klÀnningen som jag har bestÀllt frÄn internet.. Som de Àr tÀnkt att jag ska ha pÄ mej pÄ Jon och johannas bröllop den 20 februari =)
Jag blir sÄ förbannad för jag har vÀntat i 14 dagar nu och de skulle ta tre dar!!! SÄ jag ringde igÄr och var inte alls glad.. Och tydligen har det kört ihop sej pÄ posten.. SÄ dom sa att jag skulle fÄ den idag! Annars sÄ skulle jag ringa igen... Och dÄ blir de inte kul för dom kan jag lova!

IkvÀll kommer Jonas och Maria hit och myser.. =) Och de ska bli jÀvligt kul att fÄ trÀffa dom, för som sagt de var ett tag sen nu! ;P FÄ se om jag ska göra en kladdkaka till ikvÀll.. Men först mÄste jag stÀda lite! ;P