Egentid

Det Ă€r sĂ„ Skööönt med egentid ibland... Jag lĂ€mnade barnen kl. 9.00 imorse pĂ„ dagis och sen gick jag en liten promenad. Oj, sĂ„ skönt! Jag fick bara gĂ„ och dingla med armarna fritt utan vagn.. 😊 TrĂ€ffade massor med bekanta som jag i lugn och ro kunde stanna och surra med, utan att nĂ„gon skriker och gnĂ€ller mamma kom nu! 😉 Helt jĂ€kla underbart var det. 

Sen gick jag in till min favvovgranne och drack en kopp kaffe och surrade lite med honom. Sen var han snĂ€ll och jag fick lĂ„na hans bil och fara pĂ„ Konsum och handla lite, sĂ„ nu har vi blöjor hemma 👍😜 Var lite kris imorse för det fanns bara en blöja kvar.. 

IgĂ„r var jag pĂ„ syjunta hos min svĂ€rmor och det var lika trevligt som alltid. Hon hade gjort en supergod rĂ€kmacka som hon bjöd pĂ„ och sen en smarrig kladdkaka med grĂ€dde till kaffet, sĂ„ det var inte alls dumt! Sen det bĂ€sta av allt att man bara fĂ„r sitta i lugn och ro och bara surra av sig lite.. 😝 

Mums, sĂ„ jĂ€vla gott det var med rĂ€kmacka 😋 

IkvĂ€ll jobbar jag kvĂ€ll/natt och jag lĂ€ngtar redan.. 😊 Det Ă€r sĂ„ kul nĂ€r man kĂ€nner att man lĂ€ngtar till jobbet efter att ha varit ledig sĂ„ lĂ€nge och att man kommer med lite ny energi pĂ„ jobbet.😜 Vet inte om jag kommer med energi eller om jag tar energi ifrĂ„n alla andra.. Haha!  Men jag behöver dĂ„ bara fokusera och bry mig om min favvo brukare och se till att han har det bra och fĂ„ mĂ„ bra 😊 Och surra lite med mina fina arbetskamrater 💕 Sen det bĂ€sta av allt att fĂ„ lĂ€ngta hem till mina underbara barn och sambo 😍 Och fĂ„r mer energi till dom efter att jag har jobbat. 👍

Önskar er Alla en riktigt Trevlig dag 💕 För nu kommer min Ă€lskade lilla dotter hem frĂ„n skolan 💕 Och Snart Ă€r det oxĂ„ dags för oss att gĂ„ och hĂ€mta hem vĂ„ra smĂ„ buspojkar frĂ„n dagis. 

💗💗💗