Regn och rust!!

IkvÀll Àr det SlÀkttrÀff med Jimmys goa slÀkt ; ) Synd bara att vÀdret stÀller till det! Jag tÀnkte frÄn början dricka lite, men kÀnner nu ingen lust alls!! =( Mycket Àr det vÀdrets fel!! Och mitt humör styrs mycket av vÀdret, sÄ jag kÀnner mig lite halv deppig just nu om jag ska vara Àrlig =/ SÄ jag sparar mina cidrar till en annan gÄng! De var meningen att lillgumman skulle vara hos mormor ikvÀll, men jag kÀnner nu nÀr jag inte ska dricka sÄ kan hon lika gÀrna följa =) De Àr vÀl kul om hon fÄr trÀffa hela tjocka slÀkten ; ) Sen ska ju Àven Jonte och Nathalia dit, sÄ de vore ju trÄkigt om inte hon fick följa..

I torsdag var jag duktig och gick till min far. Sen tog jag mig en tur med inlines och de var sÄÄ skönt! Sen gick vi till Ica för att handla och sen pÄ med Inlines igen och Äkte hemmÄt! MÄste sÀga att de gick Skitbra att Äka och styra vagnen samtidigt! Nelly tyckte de var ganska intressant och undrade riktigt vad mamma höll pÄ med ; )

I fredags kom brorsan hit och vi gick elljusspÄret =) Mycket mysigt om de inte vore för sata myggen!
Sen pÄ kvÀllen blev vi bjudna pÄ Kina mat hos mamma och Oj sÄ gott de var! Tack mamma! ; )
Nu vÀntar jag bara pÄ att Jimmy och lillan ska hoppa in i duschen sÄ att jag fÄ göra iordning lillgumman innan sjÀlva slÀkttrÀffen =)

Ha en bra kvÀll!!

Kram, kram!