Egentid ♄

Började dagen med att skotta vĂ€rldens plogkant. Sen fick jag Ă€ven prova pĂ„ och köra lite snöslunga ;P Och det var faktiskt riktigt kul!! :) VĂ„ran 80-Ă„riga grann gubbe kom nĂ€mligen förbi med snöslungan dĂ„ jag nĂ€stan hade skottat klart och ville hjĂ€lpa mig, men han sĂ„g sĂ„ slut ut, sĂ„ jag lĂ„nade den lite och OJ sĂ„ lĂ€tt och fort det gick.. ;) Wiiieeehooo, blir nog att lĂ„na den fler gĂ„nger skulle jag tro.. Efter skottningen lĂ€mnade vi barnen hos deras farmor, sĂ„ att jag och Älsklingen skulle fĂ„ lite egentid tillsammans ♄
Vi shoppade lite grann och sen Ät vi lunch uppe pÄ CK och sen blev jag sÄ sugen pÄ att klippa mig.. SÄ jag gick till hufudsaken pÄ "drop in" och klippte mig och fick hjÀlp med min utvÀxt..;) Lovely! Det var sÄÄ skönt och det var verkligen vÀl behövligt kan jag lova.. MÄnga kluvna och slitna hÄrstrÄn hade jag..
TÀnkte först klippa mig ganska kort och göra mig mörk, men tjejen som klippte mig ville inte riktigt fÀrga mitt hÄr just nu med tanke pÄ dess skick.. SÄ hon hjÀlpte mig istÀllet med min utvÀxt och det var guld vÀrt kan jag sÀga! Riktigt Skönt att fÄ hjÀlp med den för engÄngskull för det Àr verkligen ett h-vete att göra sjÀlv.. Men dÄ sved det istÀllet i börsen men det Àr det dÄ vÀrt..;) Ska man vara Snygg sÄ ska man och dÄ fÄr man oxÄ betala.. ;P haha.. Hon tyckte iaf att mitt hÄr skulle fÄ vila lite frÄn allt fÀrgande ett tag och behandlas med lite hÄr inpackningar först, innan jag eventuellt gör mig mörk. Och det Àr vÀl klokt nÀr det var sÄ slitet som det var..:) Det Àr iaf skönt att det Àr gjort och jag kÀnner mig sÄ frÀsch nu nÀr jag Àr ny klippt och har blekt min utvÀxt. Helt underbar kÀnsla som tyvÀrr inte brukar hÄlla i sig lÀnge, men nu ska jag iaf börja gÄ till frissan minst en gÄng var tredje mÄnad. :) SÄ det blir spÀnnande att se vad jag nu ska hitta pÄ med mitt hÄr hÀr framöver.. ;)

Jag shoppade Ă€ven tre tröjor idag som jag blev sĂ„ nöjd över sĂ„ nu jĂ€klar blir det att rensa garderoben, för det Ă€r verkligen pĂ„ TIDEN!! Efter middagen sĂ„ Ă„kte vi och hĂ€lsade pĂ„ Jonas & Jenny och fick dĂ„ ÄNTLIGEN trĂ€ffa och snusa pĂ„ lilla söta Milton ♄ Han var sĂ„ oerhört liten, söt och luktade sĂ„ himla gott sĂ„ man ville lixom bara Ă€ta upp honom :) SĂ„ nu blev jag sĂ„dĂ€r jĂ€kla bebis sugen Igen som jag alltid blir nĂ€r jag trĂ€ffar sĂ„ smĂ„tt..*suck* Och jag som INTE fĂ„r nĂ„ fler barn..:/ Tur iaf att man har nĂ€ra och kĂ€ra som föder smĂ„tt, sĂ„ att man fĂ„r snusa lite iaf..
Nu Àr jag iaf ledig Ànda tills pÄ tisdag och Oj oj oj sÄ skönt!! ;) Imorgon blir det fredagsmyys med kidzen och pÄ lördag blir det troligtvis LeoŽs med fam. Dahl/ Hedlund sÄ det blir trevligt och mysigt!
TyvÀrr sÄ har vi möte med jobbet pÄ mÄndag..:/ Men barnen ska fÄ vara med deras mormor, sÄ det blir iaf bra, men jag blir sÄ förbannad att det ALLTID ska vara pÄ min lediga dag! Aja, det ska ju alltid drabba nÄn eller hur :)
NĂ€ nu MÅSTE jag Sova!! Ögonlocken börjar bli tunga och blinkningarna allt glesare sĂ„ det Ă€r ett gott tecken.

PUSS & KRAM!!