Barnfria!!=)

Jajjemän, du läste rätt.. Vi är barnfria i kväll och hela natten lång..;P Såå Underbart!♥ Det är inte Ofta det händer, så nu ska här Njutas! =) Barnen är hos deras mormor och har det alldeles för bra tror jag.. Och ska sova där ända tills imorgon bitti, så imorgon blir det att stänga av mobilen och sova så länge som möjligt.. Såå jädra Skööönt!

Idag har jag passat på att promenixa i det underbara vädret alldeles ensam och det var bara såå fruktansvärt härligt alltså..=) Att bara få svinga på armarna i det fria det är inte ofta.. Utan det ska alltid skjutas en vagn eller dras nån pulka när man går ut. Så härligt var det att få promenixa ensam och hålla ett högt tempo för en gång skull!=)
När jag kom hem passade jag på att bleka håret och det var såå skööönt!! Ingen som skulle hjälpa mamma eller bråka och ta sakerna och springa iväg, utan snabbt och smidigt gick det! Haha!
Nu ska jag och Älsklingen bara duscha av oss lite och vem vet kanske ta ett bad tillsammans..;P Sen ska vi bege oss ner till Santana och äta pizza! Mums och så mysigt vi kommer att ha!

PUSS och ha en trevlig kväll på er!



Våra gullungar!






Gláskit!


Sessan =)


Våran lilla prins!=)


Myyys!!!