Fy f-n för magsjuka!!

Är vaken och har spytt hela natten lĂ„ng.. =( Och Ă€r SĂ„Ă„ himla trött!! Men de gĂ„r tyvĂ€rr inte att sova för de riktigt vrider i magen och jag mĂ„ste springa pĂ„ toaletten hela tiden! Jag vill verkligen inte att detta ska starta förlossningen.. Jag har haft massor med sd och vĂ€rkar ikvĂ€ll och dom har varit riktigt rejĂ€la..=/ Sen Ă€r jag hungrig hela tiden men fĂ„r inte behĂ„lla nĂ„gonting! =/ HĂ„ller f-n pĂ„ att svimma snart!!
Jag och Nelly var hos mamma ikvÀll och vi hade de sÄ himla mysigt! =) Vi Ät gott och hade det riktigt trevligt..
Nelly somnade vid halv nio och sov sen till 01 dÄ hon sedan vaknade och började spy! =( Jag sjÀlv lÄg redan vaken och hade sÄ ont i magen.. Med en massa vÀrk ville i princip bara stoppa fingrarna i halsen..=(
Var pÄ toan nÀr jag hörde att Nelly började spy..=/ De var bara att skynda sig och bÀra henne in i duschen.. Mamma hade full sjÄ med att torka spya och skura.. Stackarn!
De dröjde inte lÀnge efter lillan spytt sÄ lÄg jag oxÄ över toaletten och spydde som en gris..
Jag ringde sen Jimmy och han fick komma och hÀmta oss.. För madrassen vi lÄg pÄ var ner spydd och de kÀnns mycke bÀttre att vara hemma och spy!
HÄller nu pÄ att göra vÀtskeersÀttning för att jag sakta ska fÄ i mig lite vÀtska iaf!
NÀÀ fy vad jag Àr trött kÀnns som att jag ska fÄ blodtrycksfall nÀ rsom helst! Och denna kamp i magen som jag har blandat med grav vÀrkar Àr inte roliga! NÀ nu mÄste jag springa pÄ toaletten igen! *pust*