Veckan som gÄtt..

DÄlig uppdatering hÀr jag vet..=) Men jag har inte riktigt haft tid! ;P
I veckan har jag trÀnat friskis bÄde Söndag, mÄndag, tisdag och torsdag och det Àr sÄÄ himla kul!! =) IgÄr blev det till och med tvÄ pass efter varann. Först Core och sen Intervall flex, riktigt skönt faktiskt! Ska försöka trÀna tre gÄnger i veckan, men det kan bli lite svÄrt dom veckorna Jimmy jobbar kvÀll, men dÄ fÄr jag vÀl trÀna hemma dÄ..=) Jag Àr oxÄ vÀldigt sugen pÄ att ta en svÀng om i skidspÄret, sÄ vi fÄr se om jag hittar mina lÀngdskidor i garaget och tar en tur nÄn dag..=) Skulle vara hÀrligt!

I tisdags var jag och barnen pĂ„ Öppna förskolan hela förmiddagen =) BĂ„de pĂ„ Babyrytmik och SmĂ„barnsrytmiken och det var riktigt trevligt mĂ„ste jag sĂ€ga.. BĂ„de att fĂ„ trĂ€ffa och surra med andra mammor och leka av sig lite..;D Nelly tyckte det var riktigt kul att fĂ„ leka av sig och sjunga och dansa. Hon tyckte det var sĂ„Ă„ kul, sĂ„ det blir nog att fara dit fler gĂ„nger..=)

I mÄndags tog vi en svÀng om pÄ stan och kollade in lite soffor..=) Skitkul! Vi har nÀmligen bestÀmt oss för att byta soffa till en lite mindre och sen komplettera med en fatboy ;P Jag trivs vÀldigt bra med den soffa vi har nu, men nackdelen Àr att den Àr sÄ himla stor och den stÀnger in all vÀrme bakom soffan och gör att elementet gÄr precis hela tiden.. Och det Àr Inte bra med tanke pÄ vilka elrÀkningar vi har haft dom senaste mÄnaderna!!=(
Vi har iaf tÀnkt möblera om, sÄ att vi fÄr fönstren öppna om ni förstÄr vad jag menar.. Vi fÄr se hur det blir, men det blir iaf större lekyta för barnen.. SpÀnnande! ;P Vi har nog hittat en soffa som vi vill ha, sÄ nu Àr det bara att sÀlja vÄran fin soffa..

Imorgon ska lillan Äntligen fĂ„ se MoratrĂ€sk Live..=) SĂ„Ă„ himla kul!! Gissa om hon lĂ€ngtar..;) Lillgumman Ă€r ett stort MoratrĂ€sk Fan och kan i princip Alla deras lĂ„tar, sĂ„ det kommer att bli skit kul! LĂ€ngtar!!




VÄra sötnosar!