Sovmorron idag =)

Sovmorron sĂ„Ă„ skönt och vĂ€lbehövligt..Jag har verkligen fĂ„tt sova ut idag =) Och de Tackar jag min kĂ€ra Älskling för ; ) Puss till dej! 
Imorse var det inskolning för lillgumman pÄ dagis igen sÄÄ Jimmy och gumman Äkte pÄ dagis redan vid 9 tiden och jag fick ligga kvar i sÀngen och bara ha de skönt =) Jag kan sÀga att jag behövde de verkligen för sista dagarna har jag varit sÄÄ knÀckt sÄÄ knÀckt och jag vet inte riktigt varför =( Men, men jag tror att de Àr förkylning pÄ gÄng igen =/ kÀnner mej allmÀnt hÀngig..Ursh och blÀÀÀ!!

Idag Àr det som sagt mÄndag och det betyder att jag jobbar kvÀll/natt sÄÄ de blir snart att slÀnga sej in i duschen och göra sej iordning och fara pÄ jobbet...=) MÄste fara lite tidigare sÄ att jag hinner om pÄ Frösunda och lÀmna lönerapporten =)
Imorgon har jag tandlÀkaren kl.11 och sen Àr det min tur att följa lillgumman pÄ dagis. DÄ ska vi vara dÀr mellan 14 och 16 sÄÄ de blir kul! Nu Àr det inte lÀnge tills vi ska lÀmna henne sjÀlv dÀr och de kommer verkligen att kÀnnas jÀtte konstigt!  De kommer att bli sÄÄ tomt hÀr hemma utan vÄrt lilla busfrö men vi kommer vÀl oxÄ att fÄ lite mera egen tid..sÄÄ de blir skönt! De blir nog sÄ att hon kommer att vara pÄ dagis en heldel fast Àn vi Àr hemma.. Jag tror att de Àr 15 timmar i veckan och som sagt som vi jobbar sÄ nÄr vi aldrig upp till de. De kommer iaf att bli jÀttebra för dom verkar dÄ vara sÄÄ himla gulliga pÄ Tullarens dagis, sÄ de Àr ju skönt!

HÀr kommer lite gamla bilder pÄ min ögonsten..


Lill tjockisen ; )


Lill Prinssesan =)


HĂ€r tar vi ton..; )

NÀÀ, nu ska jag gÄ och ta en varm och skön dusch sÄÄ att jag blir pigg och alert =) De behöver jag verkligen..
MÄste passa pÄ medans lilltjompan sover!

Puss sÄ lÀnge!