Uppdatering

Helgen började bra med en Super trevlig Tjejfest dĂ€r vi Ă„t jĂ€ttegod mat tillsammans och gick sen ut pĂ„ krogen redan klockan 22 ;) TrĂ€ffade massa trevliga mĂ€nniskor och hade hur Skoj som helst! Synd bara att klockan gĂ„r Alldeles för fort nĂ€r man har roligt.. Mycke pengar blev spenderade men det var klart vĂ€rt det och dagen efter var man sĂ„ mör som man bara förtjĂ€nade..;P Blir helt klart att gĂ„ ut pĂ„ krogen snart igen..:) LĂ€ngtar redan! Älskar verkligen att dansa och det roliga Ă€r att man dansar som en kratta, men vem bryr sig med lite alkohol i kroppen.. ;)

Till det trÄkiga..
I Lördags fick vÄran lilla sötprupp Liam feber och har sen haft feber Ànda tills tisdag dÄ han blev feberfri. Han har Àven fÄtt massor med virusblÄsor i och utanför munnen. :( Lillgubben har haft jÀtte ont i munnen och har bara gÄtt omkring och varit ledsen och haft munnen stÀngd! Det har bara forsat ut saliv och vi har fÄtt byta tröja ett antal gÄnger.. SÄ igÄr var vi till VÄrdcentralen och fick utskrivet Xylocain viskös (lokalbedövningsmedel) Som ska smörjas pÄ munblÄsorna i och utanför munnen som smÀrtlindring inför mÄltid. SÄ att lillgubben kan Àta. Han har som sagt mycke hull att ta av, men man vill ju ÀndÄ att dom smÄ trollen ska Àta och framförallt dricka. Han har varit jÀtte hÀngig stackarn och varken kunnat dricka eller Àtit nÄtt och man vet ju sjÀlv hur ONT det gör att ha blÄsor i munnen.. Men nu mÄr han som sagt bÀttre och det kÀnns jÀtte skönt! :) Har dock fortfarande en massa blÄsor runt munnen men dom kan vara dÀr upp till 1-2 veckor..


Nu Àr istÀllet lillgumman sjuk och har hög feber som inte vill ge med sig.. :( Jag var och trÀnade igÄr och nÀr jag kom hem sÄ hade hon 40,8 i feber.. Stackarn! Tur att jag har varit ledig idag :) Idag har vi bara suttit och sett film och myst i soffan och Àtit glass. Men lillgubben Àr frisk och kry och dÀr Àr det full fart som vanligt ;) SÄ stilla har man dÄ inte riktigt fÄtt vara.. Lillsessans Feber har legat mellan 39-40 grader hela dagen. Lillstumpan har oxÄ spytt engÄng och det Àr sÀkert pga den skyhöga febern.. Men hon Àr sÄ duktig min lilla tjeja och springer sjÀlv till toaletten och spyr.. SÄ jag Àr sÄ stolt! :) Hoppas pÄ en bÀttre dag i morgon.

Imorgon ska jag till vetrinÀren med vÄran lilla kisse Mika :( Hon har nÀmligen varit i fajt ute och fÄtt massor med sÄr bak i ryggsvansen. Hon har haft det i nÄgra veckor och jag har trott att det skulle lÀkas av sig sjÀlv men inser nu att det gör det inte. Hon har kliat sÄ mycket sÄ hon har borta massa hÄr dÀr bak och jag fÄr inte stryka eller röra dÀr för det gör sÄ ont!:( Det Àr verkligen pÄ tiden för ett vetrinÀr besök men kÀnner mig sÄ vÀrdelös för att jag inte har bokat ett besök tidigare.. TÀnk om det Àr försent och att det har blivit infekterat ordentligt!! Jag har jÀtte onyt imagen och Àr jÀtte nervös för imorgon.. :( Ni fÄr hÄlla tummarna!

Nu ska jag lÀgga mig i soffan och bara njuta av lite egentid. Innan Nelly vaknar och ska ha en till supp!

Trevlig kvÀll pÄ er!

PUSS & KRAM