Sjukstuga..

Vi fortsÀtter att vara sjuka hÀr hemma..
Jimmy har legat i feber sen i lördags.. Och det verkar vara en envis förkylning som Àlsklingen drog med sig hem frÄn Göteborg i fredags. Den vill INTE riktigt slÀppa taget om oss.. Hela jÀvla veckan har hela familjen varit hemma och jag kÀnner att jag börjar bli rÀtt less pÄ att vara hemma nu. Rastlös Àr bara förnamnet..

IgĂ„r mĂ„dde Jimmy bĂ€ttre och tĂ€nkte fara pĂ„ jobbet idag, men igĂ„r kvĂ€ll fick han feber igen och blev jĂ€tte hĂ€ngig. 
SjĂ€lv Ă€r jag hemma och vabbar idag för lillgubben som hade 40,2 i feber igĂ„r kvĂ€ll. Nu pĂ„ morgonen har han bara 38,2 iaf.. SĂ„ det blir nog Ă€ven vab i morgon skulle jag tro 😔 

Nelly Ă€r pĂ„ skolan iaf. Hon var sjuk i fredags, men Ă€r nu pigg och alert iaf 😊 Den Ă€nda som har klarat sig Ă€r faktiskt Liam som Ă€r en riktig kĂ€mpe. Han Ă€r inte ens förkyld. Vi andra hostar & kraxar pĂ„ hĂ€r hemma och Ă€r helt orkeslösa.. Slut som artister! Peppar peppar ta i trĂ€. Hoppas att han slipper detta elĂ€nde.

Vi fĂ„r hĂ„lla tummarna att det snart vĂ€nder för oss och att vi fĂ„r bli friska nĂ„n gĂ„ng.. I helgen Ă€r det Valborgs och det vill vi gĂ€rna fira, samt att vĂ„r Ă€lskade Liam fyller 6 Ă„r. Det ska vi sjĂ€lvklart fira bĂ„de med god mat, tĂ„rta och massa presenter 🎉🍰🎁 
Vi tÀnkte Àven ha ett kalas för hela tjocka slÀkten, men som det ser ut just nu sÄ mÄste vi skjuta pÄ det till söndag eller till nÀsta vecka.


Far och flyg BacilljÀvlar!!!