Fredag 💕🐎

Nu är det Äntligen fredag igen.. Det innebär ridning och fredagsmyyys 💗 wiiieehoo!!

Jag jobbar till 16.00 idag, sen åker jag direkt från jobbet till Ersmark med min fina vän Malin. Jimmy ska ut ikväll med några kunder, så farmor är med barnen tills jag kommer hem. Sen blir det film och mys med mina älskade barn 💕

Idag rider jag fina Ravelle igen, en häst som gillar fart o fläkt och har mycket energi. Precis som jag! Haha..😀 Därför är det viktigt att lägga in och rida mycket halvhalter, övergångar, volter och låta hästen jobba framåt. 
Vara lugn och mjuk i handen. Göra små lätta förhållande, ge eftergift och låta hästen gå framåt som belöning.  Viktigt att vara avslappnad och andas lugnt och inte rida snabbare än hästens rörelse, så den kommer i obalans. Svarar den inte på hjälperna, så andvänd rösten 😊 Brukar fungera bra.

Hon är så himla fin Ravelle, när man hittar de rätta knapparna på henne. Har ridit henne två ggr på rad nu och man kan verkligen få puls alltså. 😅 Hon kan verkligen testa en och dra iväg lixom, så man får inte vara rädd av sig. Jag gillar utmaningar och fart så jag gillar henne skarpt, men jag känner mig ändå lite nervös just innan.. Tills jag sätter mig upp i sadeln, då känner jag mig lugnare.. Konstigt dedär.. att jag känner så.. 

 Det sägs ju att man ska ramla av 100 ggr, innan man blir en bra ryttare.. Kanske blir det första gången jag ramlar av på Ravelle 😂 Vi får väl se! 
(null)

(null)
Fredagsmyyys 💕😘